ZUIDZEE FISH

ZUIDZEE FISH Lekkere vis!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 55 beoordelingen
20 aug 2019 om 21:03 friet heel slap en vet droop er van af. de kibbeling was lekker. friet bestellen we hier nooit meer
17 aug 2019 om 12:46 Slappe friet & koude vis! HEEL JAMMER!!
23 jul 2019 om 20:14 NIET DOEN, GEWOON NIET DOEN. Betreft visschotel + 3 lekkerbekjes. Wachttijd 1.45 uur. Excuus was: sorry, we zijn ietsje (???) te laat, het is erg druk. Smakeloos eten weinig zout en geen kruiden en bijna alles gefrituurd. 3/4 weggegooid. Klacht volgt.
21 jul 2019 om 10:16 Ze kwamen zelfs (zonder te bellen) de vergeten salade nog bezorgen, zeer klantvriendelijk. De portie was voldoende, friet was helaas slap en alles was heel erg zout (snap dat het uit de zee komt maar wow).
19 jul 2019 om 12:35 Lange bezorgtijd. Na 80 minuten telefonisch contact En toen duurde het nog een half uur. De vis had wat meer gekruid mogen zijn maar was verder prima. Wel weinig saus voor zo'n portie.
17 jul 2019 om 21:41 De vis was koud en de garnalen hadden totaal geen smaak. Mosselen dat was net kauwgom. Dus ik bestel daar niet meer. Hoop geld in de vuilnisbak gegooid. Graag zou ik mijn geld volledig terug willen.
14 jul 2019 om 19:47 Eten was oké, vanwege gebrek aan kruiden zat er helaas weinig smaak aan de vis. Wel krijg je een goed gevulde portie. Bezorging duurt helaas ontzettend lang.
5 jul 2019 om 20:25 Alles was lauw in plaats van warm
4 jul 2019 om 21:41 Goed lekker en warm bezorging op de juiste tijd.
30 jun 2019 om 22:29 Bezorging was prima..kibbeling was ook prima..friet voldoende salade ook...alleen ravigotesaus voor 0.70 eurocent was erg weineg....ook was er 1 bakje saus te weineg ...
21 jun 2019 om 19:05 Eten was goed en werd warm bezorgd ondanks de lange bezorgtijd. Vriendelijke bezorger en in de toekomst bestel ik hier vaker.
12 jun 2019 om 19:38 Saus voor betaald niet gekregen. Garnalenkroket was nog bevroren. De zalm was wel oke.